Sjöläge med storslagen sjöutsikt och byggnation av mycket hög internationell klass

BESKRIVNING

Med ett magnifikt havsläge och storslagen sjöutsikt över Jungfrufjärden stoltserar detta sjöläge på karg naturtomt med ett ogenerat läge och byggnation, från 2015, av mycket hög internationell klass. De arkitektritade husen med en storslagen lyxvilla, gästhus och garage harmoniserar med naturen och stora fönster ger natur- och vattenkontakt. En altan omger huset och här finns en platsbyggd pool. Båtplats finns på brygga nedanför och fullservicevarvet Lindströms båtvarv några minuter från tomten. Kanske ta fyrhjulingen, från varmgaraget, på några minuter ner till båten.

Vi befinner oss så långt ut i södra skärgården man kan komma med bil på fashionabla Smådalarö. Resan från Stockholm tar cirka 45 minuter och på några minuter är man på charmiga Dalarö som lever året runt och erbjuder affär, restauranger, bageri och mycket mera.

Framme finns infartsväg på servitut och vid tomten möter ett smakfulllt staket med elportar, som styrs med fjärrkontroll, som ger inramning och privathet. Innanför finns plats att parkera flera bilar, direkt vid ytterdörren. Perfekt för dig som vill undvika att släpa varor och se möjlighet att åldras och njuta av lyxhuset i ett plan.

I varmgaraget, med elportar, kan bilen parkeras och plats finns för förvaring av fyrhjuling, vattenskoter och vad man önskar.

Huvudbyggnaden, på cirka 200 m², är en lyxvilla med året runt standard och omges av altaner i lärkträ och platsbyggd pool. Från altanerna följer man solen från morgon till sent in på kvällen och plats finns för loungegrupp, solstolar och matgrupp. Hela tiden med stor närvaro och havskontakt. Här dukas långbordet upp i goda vänners lag.

Stora öppningsbara glaspartier mot sjösidan suddar ut gränsen mellan inne och ute. Sällskapsrum, matplats och kök samsas i en öppen planlösning med altanen utanför. Köket från Bulthaup erbjuder allt man önskar och behöver av kvalitet och utrustning från Gaggenau. Från köket når man en mindre altan under tak och en stor vinkällare med platsbyggda hyllor och termostatreglerat kylsystem. Intill köket finns matplats och sällskapsrum med murad öppen spis. Inåt finns stora fönsterpartier och ingång till Atrium med en öppet upp till himlen.

Från sällskapsdelen leder en gång till entréhallen med gott om plats för avhängning och ingång till en gästtoalett med wc, handfat och dusch. Intill finns sovrum med eget, helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Bredvid sovrummet finns tvättstugan med tvättpelare och rikligt med förvaring.

I andra delen av huset finns sovrum två med eget badrum och ett stort Master Bedroom på cirka 40 m² med dubbelsäng, fåtöljer, badrum med dubbla handfat, wc, dusch och stora skjutdörrar mot sjösidan. Här vaknar man upp med morgonsolen som lyser in och känner doften av hav och skärgård. Ingång finns till en stort dressingroom med platsbyggda hyllor. Samtliga badrum är utrustade med Dura vit.

Intill huset finns gästhuset omgivet av en altan med stora trappor. Här sitter man och blickar ut över havet och vacker skärgård. Huset disponeras med kök, matplats och sällskapsrum. Badrum med dusch, wc och handfat. Intill finns sovrum med dubbelsäng och utgång till altan.

Här lever man med stor privathet på en lättskött naturtomt och framför husen finns ytor att ställa solstolen och blicka ut över fjärden. Nere vid strandkant finns klipphällar för ett dopp i det klara havsvattnet. Vill man ha en liten eller stor motorbåt finns fullservicevarvet Lindström några minuter från tomten. Där får man all den service och bekvämlighet man kan önska sig och behöver för att bara njuta och ta båten ut i vår vackra skärgård. Resmålen är många med Huvudskär som en personlig favorit.

Detta havsläge är extraordinärt och kan inte beskrivas med ord. Ge dig chansen att njuta av byggnation redo att flytta in och en tomt med möjlighet att leva livet och åldras.

Möblerna är helt nya och kan tas över efter överenskommelse vilket gör det möjligt med inflyttning till sommaren 2017. Hela huset är även utrustat med WiFi. Larm och övervakning med kameror via en App.

Fastigheten ligger utanför planlagt område.

Välkommen till vackra Långuddsvägen på Smådalarö!

KARTA

VISNINGAR

Visas söndag 4 mars. Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för tid och anmälan. Varmt välkommen till ett sjöläge av högsta klass på Smådalarö!

ANSVARIG MÄKLARE

Robert Nordstrand

VD/ Reg. Fastighetsmäklare/Jur. Kand
070-523 58 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Robert Nordstrand

Robert Nordstrand

070-523 58 77

Anmäl intresse för denna bostad Dela detta objekt Alla bilder Visa film

FAKTA

Fastighetsbeteckning
Haninge Smådalarö 1:409
Adress
Långuddsvägen 34
Område
Smådalarö
Boendeform
Fritidshus
Mark
Friköpt
Tomtyta
2 505 m2
Inteckningar
18 859 000 kr
Pris/bud
17 900 000 kr

BYGGNADSFAKTA

Byggår
2015
Boyta
200 m2
Biyta
30 m2
Antal rum
4 varav 3 sovrum
Typkod
220 Småhusenhet, helårsbostad
Taxeringsvärde
6 403 000 kr
Taxeringsår
2016
Byggnadstyp
1-plan med Atrium
Tomtyta
2 505 m2
Tomtareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Uppvärmning
  • Typ: Bergvärmepump + öppen spis
Vatten
Djupborrad brunn
Avlopp
Reningsverk
Taktyp
Papp
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Mark
Sten
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasadtyp
Liggande träpanel
Fönster
3-glasfönster
Grund vägg
Betong

DOKUMENT & LÄNKAR

PLANRITNINGAR

0043-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ4MHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAxNzQzMnw5Ng
0044-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ4MHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAxNzU5Mnw5Ng
0045-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ4MHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAxNzQzMHw5Ng

ALLA BILDER

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

 

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Kryssa för de objekt du är intresserad av

SKICKAR

Välkommen till Nordstrands Mäkleri och vårt nätverk!

Vi återkommer med våra objekt inom kort och hoppas vi träffas på en visning framöver!