Hus med underbar sjöutsikt i den populära skärgårdsbyn på Telegrafholmen

  • Värmdö
  • Sandhamn - Telegrafholmen hus 18
  • Pris/bud: 4 350 000 kr
  • Boyta: 51 m2
  • Alla bilder
  • Visa film

BESKRIVNING

Välkommen Telegrafholmen vid Sandhamn och den nya skärgårdsbyn i havsbandet. Här har 40 moderna ytterskärstugor signerade arkitekten Thomas Sandell uppförts under 2015 och ger exklusiv enkelhet i havsbandet.

Nu ges möjligheten att få förvärva hus 18 med sjöutsikt, bryggplats precis nedanför och Sandhamn runt udden.

Till Telegrafholmen kommer man med w-båt från Stavsnäs, året runt. Cinderella trafikerar ön från Stockholm, via Gåshaga under sommarhalvåret (maj-september). Passbåten "baljan" går mellan Sandhamn och ön och är gratis. Man kan även åka med egen båt och förtöjer då tryggt på föreningens brygga, mellan y-bommar. Föreningen disponerar även tre småbåtar, som ligger i under isfria delen av året och som de boende kan använda för korta turer till Sandhamn. Därmed blir tillgängligheten ypperlig och kanske är det skärgårdens mest tillgängliga ö. Här lever man och njuter, året runt, av årstidernas alla skiftningar.

Nu ges möjligheten, för dig som kanske paddlat förbi under sommaren, ångrat dig eller helt enkelt missat vad som skett på ön sedan januari månad 2015, att köpa något av de åtråvärda husen, att köpa ditt eget drömhus och var en del av den trevliga gemenskapen i den nya skärgårdsbyn på Telegrafholmen.

Hus 18 ligger med vacker sjöutsikt över Rödkobbsfjärden och erbjuder 51,4 m² i 2,5 plan. Här ryms det mesta man behöver för att familj med fler barn. Från egna båtplatsen eller w-bryggan leder spänger fram till huset. Ingång sker mot väster och utanför huset finns plats för cafébord och solstolar. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssolen.

Med praktiskt kodlås kommer man in och en hall möter. Huset har genomgående mattlackat ekgolv och kalksten som samsas med vitlaserad träspont på väggarna. Allt för att låta naturmaterialen ta för sig och harmoniera med den karga ytterskärgårdsnaturen.

Från hallen, med golvvärme, når man toaletten med golvvärme, wc, dusch, handfat och kombinerad tvättmaskin och torktumlare bakom en dörr. Vidare möter två sovrum med plats för enkel- eller våningssäng. En halv trappa leder upp till ett stort sovrum. Här kan en väg sättas upp för att skapa ytterligare ett sovrum eller kanske tv-rum.

En trappa ned leder till nedre plan. och här möter ett stort rum med matplats, sällskaprum, kök och utgång till en terass. Plats på terrassen finns för grill, utemöbler och solstolar. Kamin från Contura finns som ger värme och atmosfär. Köket från Kvänum innehåller det man önskar som kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn och micro. Alla maskiner från Miele och bänkskivor i kalksten. Plats för matbord med minst fyra stolar, soffgrupp och stora fönster med skjutdörrar bjuder på ljusinsläpp och utsikt.

Huset har alla bekvämligheter man önskar och vill man ha gäster på besök finns möjlighet till gästrum och även bastu i det nybyggda brygghuset. Där finns även sällskapsutrymmen. Den nya gästhamnen ligger nedanför brygghuset, med vågbrytare ut mot Rödkobbsfjärden och skapa en fin inramning mellan Lökholmen och Telegrafholmen.

För mer information om boendemiljön och husen besök Telegrafholmens hemsida www.telegrafholmen.se

Avgiften till bostadsrättsföreningen är 1 300 kr/månad. I den ingår VA och sophämtning. Utöver den summan kommer uppvärmning och hushållsel på 8 400 kr/år. Försäkring 480 kr/år.

Telegrafholmen erbjuder en egen oas vid havsbandet. Livet i havsbandet rymmer mycket. Runt udden väntar Sandhamn med restaurangerna, människorna och atmosfären. På Telegrafholmen njuter du av klippor, segling, skönt umgänge med familjen och vännerna. Ett funktionellt och bekymmersfritt boende med egen båtplats och tillgång till brygghuset med gästrum och bastu.

Varmt välkomna att skapa skärgårdshistoria i den mysiga ytterskärgårdsbyn på Telegrafholmen!

KARTA

VISNINGAR

Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för mera information och visning. Varmt välkommen till exklusiv enkelhet i havsbandet!

ANSVARIG MÄKLARE

Robert Nordstrand

VD/ Reg. Fastighetsmäklare/Jur. Kand
070-523 58 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Robert Nordstrand

Robert Nordstrand

070-523 58 77

Anmäl intresse för denna bostad Dela detta objekt Alla bilder Visa film

FAKTA

Fastighetsbeteckning
Telegrafholmen hus 18
Adress
Sandhamn Telegrafholmen hus 18
Område
Sandhamn - Telegrafholmen hus 18
Boendeform
Fritidshus
Mark
Friköpt
Lägenhetsnummer
18
Pris/bud
4 350 000 kr
Månadsavgift
1 300 kr
Vatten ingår i månadsavgiften.

BYGGNADSFAKTA

Byggår
2015
Boyta
51 m2
Antal rum
4 varav 3 sovrum
Byggnadstyp
2,5 plan
Hushållsel
8 500 kr
Försäkringskostnad
480 kr
Uppvärmning
8 340 kr
Totala driftskostnader
32 920 kr
Uppvärmning
  • Typ: Direktverkande el + kamin
Vatten
Kommunalt vatten ( vintervatten)
Avlopp
Kommunalt avlopp
Taktyp
Papp
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Mark
Sten
Grund
Plintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasadtyp
Stående träpanel
Fönster
3-glasfönster
Grund vägg
Betong

DOKUMENT & LÄNKAR

ALLA BILDER

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

 

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Kryssa för de objekt du är intresserad av

SKICKAR

Välkommen till Nordstrands Mäkleri och vårt nätverk!

Vi återkommer med våra objekt inom kort och hoppas vi träffas på en visning framöver!