Sjötomt med arkitektritat hus i toppskick och egen brygganläggning

  • Trosa
  • Trosa - Korsnäs udde/Högaberg
  • Pris/bud: 12 500 000 kr
  • Boyta: 220 m2
  • Tomtyta: 14 224 m2
  • Alla bilder
  • Visa film

BESKRIVNING

På attraktiva Korsnäs udde, endast 50 minuter till city, finns denna äkta sjötomt på 6 889 m² land med tillhörande 7 325 m² vattenområde. Högaberg, som tomten kallas, är bebyggd med en exklusivt, arkitektritat hus i tre plan på hela cirka 220 m² som utgör en villa att använda året runt eller som sommar/weekendboende. Huset omges av stora altaner med jacuzzi och sjöutsikt i två väderstreck och en privat inramning. Huset är smakfullt upplyst och ger en härlig känsla. En gästlägenhet finns i soutterrängplan. Intill finns dubbelgarage och vid strandkant finns en sjöbod vid stor brygganläggning med plats för flera båtar.

Vi befinner oss på attraktiva Korsnäs udde med inloppet till Trosa i blickfånget. Med havet som granne skingrar sig molnen och området bjuder på många soltimmar. Här lever man avskilt, privat, men ändå nära till allt vad Trosa och Stockholm har att erbjuda. Vill man han når man Trosa med bil eller båt på mindre än 10 minuter. I Trosa promenerar man längsmed den välkända ån och njuter av restauranger och atmosfären. Spelar man golf ligger Trosa GK mindre än 5 minuter bort med bil och utanför väntar vackra skärgårdsöar att besöka.

Framme leder vägen upp till huset och parkering kan ske i carporten eller i eller framför tvåbilsgaraget. Plats finns för flera bilar och garaget är förberett att göra om till gästhus.

Välanlagda plattsättningar med infälld belysning tillsammans med en gedigen altan leder upp till huset och man möts av en första ingång till en gästlägenhet på cirka 35 m². Lägenheten disponeras med sällskapsrum, sovrum med dubbelsäng, toalett med dusch, wc och handfat och ett pentry för enklare tillagning. Här kan vännerna sköta sig själv och komma och gå som man vill. Kanske även hyra ut lägenheten för en extra intäkt.

Vidare är man uppe vid entréplanet. Stora altaner som smälter väl in i berget ger en härlig känsla och här lever man utan insyn. Från ingången möter en hall och planet disponeras med tre sovrum varav två med plats för dubbelsäng och utgång till altanen som omger huset. Gästtoalett med handfat och wc under trappan tillsammans med tvättstuga och teknikrum intill. Ett stort badrum med fönster, dubbla handfat, badkar, dusch och bastu med relax ger allt man önskar sig för att leva och må som bäst.

En trappa leder upp till övre plan som disponeras med öppen planlösning. Här lever man och stora fönster i fyra väderstreck bjuder på ljusinsläpp och sjöutsikt. Här lever man i harmoni med naturen och följer årstidernas alla skiftningar på första parkett. Generösa sällskapsytor med plats för både mat- och soffgrupp. En murad öppen spis ger karaktär och värme. Köket erbjuder generösa arbetsytor och full maskinell utrustning. Matbord med plats för minst åtta personer. Från köket leder panoramaskjutdörrar ut till altanen med utekök, mat- och loungegrupp. Här sitter man såväl tidigt som sent in på säsongen och det höga läget bjuder på sol från uppgång till nedgång sent in på kvällen. Vill man njuta och känna avslappnad finns en jacuzzi från vilken man blickar ut över Saltsjön.

Från altanen leder en trappa ner till öppna ytor och vidare leder en trappa och stig ner till strandkanten. Mjuka gräsytor finns för sällskapsspel och vid bryggfästet finns sjöbod med plats för förvaring och boden omges av ett trädäck. Däcket sammanbinds med bryggan och från bryggan lever man ett aktivt skärgårdsliv med sol och bad. Plats finns att förtöja flera båtar och segelbåt kan förtöjas. Snabbt är man ute i populära Trosa skärgård och läget gör det socialt och ypperligt för vännerna att komma på besök.

Välkommen till en komplett sjötomt att och en närhet och känsla som måste upplevas. Varmt välkommen på visning!

KARTA

VISNINGAR

Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för mera information och visning. Välkommen till vackra Korsnäs Udde och en äkta sjötomt med byggnation i toppskick!

ANSVARIG MÄKLARE

Robert Nordstrand

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. Kand.
070-523 58 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Robert Nordstrand

Robert Nordstrand

070-523 58 77

Anmäl intresse för denna bostad Dela detta objekt Alla bilder Visa film

FAKTA

Fastighetsbeteckning
Trosa Tureholm 2:107
Adress
Korsnäs udde Högaberg
Område
Trosa - Korsnäs udde/Högaberg
Boendeform
Fritidshus
Mark
Friköpt
Tomtyta
14 224 m2
Inteckningar
6 490 000 kr
Pris/bud
12 500 000 kr

BYGGNADSFAKTA

Byggår
2007
Boyta
220 m2
Biyta
50 m2
Antal rum
6 varav 5 sovrum
Typkod
220 Småhusenhet, helårsbostad
Taxeringsvärde
4 748 000 kr
Taxeringsår
2015
Byggnadstyp
2,5-plan
Vattenyta
7 325 m2
Tomtyta
6 899 m2
Tomtareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Renhållning
2 500 kr
Försäkringskostnad
5 800 kr
Uppvärmning
31 700 kr
Samfällighet
3 000 kr
Totala driftskostnader
43 000 kr
Om-/tillbyggnadsår
2014
Uppvärmning
  • Typ: El-panna med vattenburen golvvärme i huvudbyggnaden. Direktverkande el i gästvåning och golvvärme i badrum i gästvåning
Vatten
Djupborrad brunn (året runt)
Avlopp
Trekammarbrunn
Taktyp
Plåt
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Mark
Sten
Grund
Platta på mark
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Fasadtyp
Liggande träpanel
Fönster
3-glasfönster
Grund vägg
Betong

DOKUMENT & LÄNKAR

PLANRITNINGAR

0060-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ1OHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAyMTc1Mnw5Ng
0061-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ1OHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAyMTc1NXw5Ng
0062-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ1OHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAyMTc3MXw5Ng
0063-MDEzNnwwMDAwMDAwMDQ1OHw1OA-MDEzNnwwMDAwMDAyMTc1NHw5Ng

ALLA BILDER

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

nordstrands makleri logo

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

 

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Kryssa för de objekt du är intresserad av

SKICKAR

Välkommen till Nordstrands Mäkleri och vårt nätverk!

Vi återkommer med våra objekt inom kort och hoppas vi träffas på en visning framöver!