Sjöläge med storslagen sjöutsikt och byggnation av mycket hög internationell klass

Beskrivning

Med ett magnifikt havsläge och storslagen sjöutsikt över Jungfrufjärden stoltserar detta sjöläge på karg naturtomt med ett ogenerat läge och byggnation, från 2015, av mycket hög internationell klass. De arkitektritade husen med en storslagen lyxvilla, gästhus och garage harmoniserar med naturen och stora fönster ger natur- och vattenkontakt. En altan omger huset och här finns en platsbyggd pool. Båtplats finns på brygga nedanför och fullservicevarvet Lindströms båtvarv några minuter från tomten. Kanske ta fyrhjulingen, från varmgaraget, på några minuter ner till båten.

Vi befinner oss så långt ut i södra skärgården man kan komma med bil på fashionabla Smådalarö. Resan från Stockholm tar cirka 45 minuter och på några minuter är man på charmiga Dalarö som lever året runt och erbjuder affär, restauranger, bageri och mycket mera.

Framme finns infartsväg på servitut och vid tomten möter ett smakfulllt staket med elportar, som styrs med fjärrkontroll, som ger inramning och privathet. Innanför finns plats att parkera flera bilar, direkt vid ytterdörren. Perfekt för dig som vill undvika att släpa varor och se möjlighet att åldras och njuta av lyxhuset i ett plan.

I varmgaraget, med elportar, kan bilen parkeras och plats finns för förvaring av fyrhjuling, vattenskoter och vad man önskar.

Huvudbyggnaden, på cirka 200 m², är en lyxvilla med året runt standard och omges av altaner i lärkträ och platsbyggd pool. Från altanerna följer man solen från morgon till sent in på kvällen och plats finns för loungegrupp, solstolar och matgrupp. Hela tiden med stor närvaro och havskontakt. Här dukas långbordet upp i goda vänners lag.

Stora öppningsbara glaspartier mot sjösidan suddar ut gränsen mellan inne och ute. Sällskapsrum, matplats och kök samsas i en öppen planlösning med altanen utanför. Köket från Bulthaup erbjuder allt man önskar och behöver av kvalitet och utrustning från Gaggenau. Från köket når man en mindre altan under tak och en stor vinkällare med platsbyggda hyllor och termostatreglerat kylsystem. Intill köket finns matplats och sällskapsrum med murad öppen spis. Inåt finns stora fönsterpartier och ingång till Atrium med en öppet upp till himlen.

Från sällskapsdelen leder en gång till entréhallen med gott om plats för avhängning och ingång till en gästtoalett med wc, handfat och dusch. Intill finns sovrum med eget, helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Bredvid sovrummet finns tvättstugan med tvättpelare och rikligt med förvaring.

I andra delen av huset finns sovrum två med eget badrum och ett stort Master Bedroom på cirka 40 m² med dubbelsäng, fåtöljer, badrum med dubbla handfat, wc, dusch och stora skjutdörrar mot sjösidan. Här vaknar man upp med morgonsolen som lyser in och känner doften av hav och skärgård. Ingång finns till en stort dressingroom med platsbyggda hyllor. Samtliga badrum är utrustade med Dura vit.

Intill huset finns gästhuset omgivet av en altan med stora trappor. Här sitter man och blickar ut över havet och vacker skärgård. Huset disponeras med kök, matplats och sällskapsrum. Badrum med dusch, wc och handfat. Intill finns sovrum med dubbelsäng och utgång till altan.

Här lever man med stor privathet på en lättskött naturtomt och framför husen finns ytor att ställa solstolen och blicka ut över fjärden. Nere vid strandkant finns klipphällar för ett dopp i det klara havsvattnet. Vill man ha en liten eller stor motorbåt finns fullservicevarvet Lindström några minuter från tomten. Där får man all den service och bekvämlighet man kan önska sig och behöver för att bara njuta och ta båten ut i vår vackra skärgård. Resmålen är många med Huvudskär som en personlig favorit.

Detta havsläge är extraordinärt och kan inte beskrivas med ord. Ge dig chansen att njuta av byggnation redo att flytta in och en tomt med möjlighet att leva livet och åldras.

Möblerna är helt nya och kan tas över efter överenskommelse vilket gör det möjligt med inflyttning till sommaren 2018. Hela huset är även utrustat med WiFi. Larm och övervakning med kameror via en App.

Fastigheten ligger utanför planlagt område.

Välkommen till vackra Långuddsvägen på Smådalarö!

Karta

Visningar

Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för visning och mera information. Varmt välkommen till ett sjöläge av högsta klass på Smådalarö!

Ansvarig mäklare

Robert Nordstrand

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Fastighetsbeteckning

Haninge Smådalarö 1:409

Kommun
Haninge
Område

Smådalarö

Adress
Långuddsvägen 34
Boendeform
Fritidshus
Pris/bud
17 900 000 kr
Pantbrev
18 859 000 kr
Typkod
220 - Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
6 403 000 kr
Taxeringsår
2016
Mark
Friköpt
Tomtyta
2 505 m2

Byggnadsfakta

Byggnadstyp

1-plan med Atrium

Byggår

2015

Boyta
200 m2
Biyta
30 m2
Antal rum
4 varav 3 sovrum
Mark

Sten

Grund

Krypgrund

Tak

Papp

Fasad

Liggande träpanel

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Vatten

Djupborrad brunn

Avlopp

Reningsverk

Uppvärmning

Bergvärmepump + öppen spis

Ventilation

Mekanisk frånluft

Skorsten

Murad skorsten

Driftskostnader

Planritningar

Alla bilder

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Generösa sällskapsytor

Plats för utemöbler och stolstolar

Stora skjutdörrar suddar ut gränsen mellan inne och ute

Matplats och kök

Murad öppen spis och vinförråd

Exklusivt kök från Bulthaup och maskiner från Gaggenau

Här lagar man mat med hög närvaro och sjöutsikt

Välkomnande entré

Master bedroom med badrum en suite

Sovrum med ingång till Dressingroom

Badrum en suite

Sovrum två

Sovrum två med badrum en suite

Sovrum tre

Sovrum tre med badrum en suite

Gästtoalett med dusch, wc och handfat. Intill finns tvättstuga med plats till förvaring

Kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning

Badrum i gästhuset med wc, handfat och dusch. Utgång från sovrummet till altan mot sjösidan

Stort sovrum med utgång till altan

Underbart läge på Smådalarö

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.