Din chans att förvärva en fastighet och skapa en fantastisk arbetsplats med havet som granne!

  • Lidingö - Gåshaga
  • Pris/bud: 5 975 000 kr
  • Tomtyta: 109 m2

Beskrivning

Med bästa havsläge på Södra Hamnpromenaden i Gåshaga, nära kommunikationer, marina, restauranger, säljer vi nu ett fantastiskt Kajhus. Ett unikt tillfälle för den som kanske vill skapa ett hemmakontor eller för företagaren som vill ha ett kontor eller butik i kombination med möjlighet till övernattning om så önskas! Med det tillgängliga läget på Södra Hamnpromenadens brygga ligger huset med fritt läge och och fri utsikt över havet med utgång mot bryggan i österläge och sol från tidig morgon. Huset är omgett av SödraHamnpromenadens promenadstråk, nyrenoverade bryggor och en del av Gåshaga Marina.

Vi befinner oss längst ut på södra Lidingö där havet tar vid och hit kommer man med båt, bil eller tåg och resan från centrala Stockholm tar cirka 20-25 minuter och med bara någon minuts promenad når man Lidingöbanan, hållplats Gåshaga strand. Vill man finns ångbåtsbryggan bara någon minuts promenad bort, med möjlig båtpendling till såväl Nacka strand som in till centrala Stockholm eller varför inte ta en tur längre ut i vår vackra skärgård. Det finns restauranger på promenadavstånd och livsmedelsbutik någon minut bort med bil eller tåg.

Kajhuset i två plan är ursprungligen uppförd 2002, togs i bruk 2004 och är enligt detaljplan uppfört att nyttjas som kontor, butik eller affärslokal med skatteverkets typkod 321. Det är inte tillåtet att nyttja för permanent boende, men man kan med fördel kombinera det som kontor med övernattningsmöjlighet. Idag nyttjas huset som kontor och har en öppen planlösning om väldisponerade 100 kvm fördelade på entréplan och en övervåning.

Ingång till husets entréplan sker från bryggan i öster och en rymlig öppen yta möter med plats för 4 st arbetsplatser. Innanför denna yta längre in i lokalen når man ett fullt utrustat kök/pentry med, spis/ugn, diskmaskin och kyl/frys, rustat 2017. Bra med arbetsytor + mobil köksö. Vita köksskåp i högglans. Grå marmor på alla väggar i köksdelen och samtliga bänkar gjorda i rostfritt stål.

Till vänster om köket hittar vi ett helkaklat badrum med toalett, handfat och dusch. Rosa kaklade väggar och grått klinker på golvet. . Avslutningsvis på entréplan finns även ett litet rum med fönster, som idag används om man t ex vill prata ostört

Tillbaka till den öppna delen längst till vänster in i lokalen hittar vi en trappa som leder oss upp på övervåningen. Väl uppe på på övervåningen ser vi en öppen del som leder bort till ytterligare en kontorsdel med plats för två arbetsplatser. Innan för denna del har man även valt att möblera med en soffgrupp längst fram mot fönstren och skapat en skön lounge med en enastående utsikt över havet. Den andra delen av övervåningen utgörs av ett elegant och ljust mötesrum med glasade väggar, plats för 6-8 person och även här med en hänförande utsikt över havet!

Hela husets upplevs som mycket ljust och med en härlig rymlig känsla. Väggar är målade i vitt, med några fondväggar i rosa eller med mönstrad tapet. Golven består genomgående av ekparkett. Huset värms upp med direktverkande el, med kompletterande värmepump, Sammanfattningsvis ett helt unikt hus i en unik miljö och med närhet och fantastiskt utsikt över havet!

Varmt välkommen att boka en privat visning för att uppleva detta Kajhus på plats!

Karta

Ansvarig mäklare

Patrik Mesterton

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Fastighetsbeteckning

LIDINGÖ STAPELBÄDDEN 11

Område

Lidingö - Gåshaga

Adress
Södra Hamnpromenaden 8
Boendeform
Kommersiell
Pris/bud
5 975 000 kr
Pantbrev
2 000 000 kr
Typkod
321 - Hyreshusenhet, bostäder och lokaler
Taxeringsvärde
1 703 000 kr
Taxeringsår
2019
Mark
Friköpt
Tomtyta
109 m2

Byggnadsfakta

Antal rum
varav sovrum
Driftskostnader
Elkostnad
7 000 kr/år
Samfällighet
1 968 kr/år
Hemförsäkring
5 200 kr/år
Totalt
14 168 kr/år
Årlig elförbrukning
8500 kWh/år

Dokument & Länkar

Planritningar

Alla bilder

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Situationsplaner

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.