Om Nordstrands Mäkleri

Vi är nischade mäklare som arbetar med försäljning av permanent- och fritidshus. Villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgårds vackra kust och på alla våra öar. Från Norrtälje i norr till Trosa i söder. Inget objekt är för stort eller för litet. Det viktiga är att det ligger vid eller att man ser vattnet.

Vi brinner för livsstilen det medför att bo nära vattnet, älskar vår vackra skärgård och gläds åt att få förmånen och arbeta med det vi kan och gillar allra bäst. Att få vara ambassadörer för vår ovärderliga skärgård med alla vackra hem.

Våra ledord är noggrannhet, kvalitet, ärlighet, personligt engagemang, service och resultat. Ledorden är vår ryggrad, vi vet att det gäller att leva upp till dem och vi lovar inte mer än vad vi kan stå för. Vi agerar med stor tillit och respekt för uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta är det största beslutet i livet emotionellt och ekonomiskt.

Vi har breda juridiska kunskaper och har byggt upp en stor erfarenhet och ett stort kundnätverk. Vår marknadsföring, kunskap och nätverk tillsammans med vårt personliga engagemang kommer ge bästa möjliga förutsättningar för en lyckad försäljning. Vi är även en del av Kungliga Svenska Segelsällskapets Nätverk. 

Varumärket grundades 2015 av Robert Nordstrand, som tidigare arbetat under sex år med många framgångsrika förmedlingar i Stockholms skärgård av alla de slag.

På grund av den stora efterfrågan av våra tjänster anslöt sig i år Jonas Häggbom som under många år varit en framgångsrik mäklare av villor och sjötomter i vår skärgård.

Tillsammans har vi ett team runt omkring oss som stöttar oss i den dagliga verksamheten med fotograf, Art Director/grafisk formgivare, ekonomi- och it/hemsidaansvarig.

Marknadsföring och nätverk är idag avgörande för en lyckad försäljning. Vi erbjuder annonsering i flera dagstidningar och flertal digitala kanaler. Stora bilder med hög kvalitet och rörlig film. Allt snyggt och prydligt på en uppskattad hemsida.

Varmt välkommen att bjuda hem oss och låt oss få berätta mer om det vi lever och brinner för!  

 

Kontakta oss om du funderar på att sälja Kontakta oss om du funderar på att köpa

Följ oss på Instagram

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.