Om Nordstrands Mäkleri

Vi älskar och lever för att förmedla ”drömmen om ett unikt boende”. Permanetvillan, lägenheten, det stora sjöstället, den lilla sjötomten, boden och skärgårdshuset med sjöutsikt. Inget objekt är för stort eller för litet för oss. Det viktiga är att det ligger vid vattnet. På ö eller på fastlandet med bilväg från Norrtälje i norr till Trosa i söder.

Med passion, kunskap och erfarenhet tar vi oss an varje uppdrag. Med stor tillit, ödmjukhet och respekt för uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta är det största beslutet i livet emotionellt och ekonomiskt. Vi visar gärna upp våra referenser och har en lång erfarenhet tillsammans.

Våra ledord är noggrannhet, kvalitet, ärlighet, personligt engagemang, service och resultat. Ledorden är vår ryggrad, vi vet att det gäller att leva upp till dem och vi lovar inte mer än vad vi kan stå för.

Vi har breda juridiska, ekonomiska och byggnadstekniska kunskaper och ett stort kundnätverk. Vår marknadsföring i kombination med vårt personliga engagemang kommer ge bästa möjliga förutsättningar för en lyckad försäljning. Vi är även en del av Kungliga Svenska Segelsällskapets Nätverk.

I den dagliga verksamheten har vi hjälp av vår marknadsavdelning och alla nödvändiga funktioner för att framhäva just din fastighet bästa möjliga sätt.

Varmt välkommen till Nordstrands Mäkleri!


Kontakta oss om du funderar på att sälja Kontakta oss om du funderar på att köpa

nyttkollage

Nordstrands Mäkleri i samarbete med Viggo Boats

Följ oss på Instagram

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.