Med underbar sjöutsikt finns denna smakfulla lägenhet på attraktiva Rindö brygga

  • Vaxholm - Rindö brygga - Kustjägargränd 1
  • Pris/bud: 6 500 000 kr
  • Boyta: 90 m2

Beskrivning

Underbar, ljus lägenhet med frontläge och panoramavy mot havet från såväl kök, matplats som sällskapsrum. Hållbara naturmaterial skapar ett klassiskt, härligt intryck där ytskick harmoniserar med hav och natur. Efter att arkitektfirman Sandell Sandberg ritat husen uppfördes de år 2018 med bl.a. exklusiva materialval och sedumtak. Läget är det bästa så nära vattnet man kan komma och med vidsträckt, levande havsutsikt från en stor balkong, i söderläge. Direkt nedanför ligger hamnen med segel- och motorbåtar som skapar en härlig, marin inramning.

Välkommen till Rindö hamn och områdets bästa läge med 90 välplanerade kvadrat i ett hus där trädäck binder samman bebyggelse med Rindö brygga. Direkt nedanför huset finns bastu med badstege, badbrygga, utegym, restauranger, promenadstråk och friluftsområden.

Här lever man i en populär och tillgänglig skärgård med Vaxholm 10 min bort med bil och Stockholm på cirka 45 min. Från en framtida båtplats med egen båt ligger Grinda 7 distans bort, Gällnö 10 distans, Ingmarsö 15 distans och Sandhamn 21 distans bort. Flera kommunala kommunikationer finns inom 5 min gångavstånd som den populära pendelbåten till Strömkajen, Vaxholmsbåtar eller buss till Vaxholm.

Parkering i anslutning till huset och även ytterligare gästparkeringar. Hiss eller trappor leder upp till våning två och en trevlig hall möter med gott om plats för avhängning. Direkt slås man av havsutsikten från kök, matplats och sällskapsrum som öppnar upp sig och bjuder på stora panormafönster med skjutdörrar mot vattnet. Genomgående golv av vitpigmenterat tvåstav askträ.

Köket från Vedum med luckor av ek och bänkskiva av kalksten bjuder på generösa arbetsytor och här lagar man mat med sjöutsikt och härlig, social närvaro. Komplett maskinpark från Electrolux med kyl, frys, diskmaskin, ugn, micro och induktionshäll. Vid köksön finns barstolar och här njuter man av den härliga sjöutsikten.

Intill köket finns matplats med bord och plats för 6 - 8 stolar, soffgrupp med bord och fåtöljer. Från rummet leder generösa skjutdörrar ut till den inglasade balkongen med diverse sittgrupp, solstolar och fin havsutsikt över Solöfjärden. Vidare finns två sovrum och två helkaklade badrum. Det ena med handfat, wc, badkar, handdustork, tvättmaskin och torktumlare. I badrum två finns handfat, wc, dusch och handdukstork.

På Rindö brygga lever man ett härligt livsstilsboende med möjlig båtpendling till arbete i stan, njuter av bastun på piren, tennisbana, bollhall, välutrustat gym och fyra restauranger. I bostadsrättsföreningen finns både kajaker och cyklar att låna.

I Rindö Hamn finns bra möjligheter till flexibel kontorsplats, mötesrum eller event. Det finns en aktiv idrottsförening med bl a uppskattade gym-pass, löpträning, yoga mm. Ön erbjuder även ölbryggeri, ostmakeri, kafferosteri, livsmedelsbutik, skola med årskurs 1 – 6, simskola, seglarskola, kajakturer och mycket mer.

Det finns mycket mer att säga om denna idyll och livsstilsboende i anrik, vacker skärgårdsmiljö, året runt eller i säsong!

Karta

Ansvarig mäklare

Robert Nordstrand

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Område

Vaxholm - Rindö brygga - Kustjägargränd 1

Adress
Kustjägargränd 1
Boendeform
Bostadsrätt
Pris/bud
6 500 000 kr
Mark
Friköpt
Avgift
4 774 kr/månad (värme)

Byggnadsfakta

Byggår

2018

Boyta
90 m2
Antal rum
3 varav 2 sovrum
Bostadsrättsföreningen
Namn

Rindö Brygga 1

Bildades
2017
Byggår

2018

Juridisk person
Ja
Hiss
Ja
Våning
2 av 4
Inre rep.fond
Andelstal

0,041938

Byggnaden
Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme

Övriga utrymmen

Källarförråd

TV/Internet

Fiber

Driftskostnader
Månadsavgift
4 774 kr/månad (värme)
Hushållsel
300 kr/månad
Hemförsäkring
290 kr/månad
Bredband + tv
633 kr/månad
Vatten
50 kr/månad
P-plats
300 kr/månad
Totalt
1 573 kr/månad

Planritningar

Alla bilder

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.