Övriga Tjänster

Styling

Att göra iordning sitt hem inför en försäljning lönar sig alltid. Det behöver inte vara kostsamma åtgärder som är avgörande utan även enklare förändringar kan göra skillnad på slutresultatet.

Uppmätning

Att göra en uppmätning av sitt hus kan löna sig. Dagens mätmetoder skiljer sig från dåtidens och ofta blir ett hus större efter en ny aktuell uppmätning.

Besiktning

Att besiktiga som köpare är ett led i undersökningsplikten, som köpare är den omfattande och det är en trygghet både för köpare och säljare att göra en besiktning. Vad är skillnaden mellan en överlåtelsebesiktning och en jordabalksbesiktning?

Energideklaration

En energideklaration syftar till att delge energiförbrukningen per år för ett hus. Råd ges även hur man kan förbättra ekonomin i huset. Fritidshustaxerade fastigheter är undantagna denna lag.

Deklaration

Efter försäljningen ska man som säljare deklarera. Detta är något som ofta känns jobbigt och svårt, särskilt för de fall där fastigheten gått i arv eller gåva och varit i samma familjs ägo under decennier.

Nätverk

Hjälp innan försäljning eller efter köp? Vi har stort nätverk för det mesta som önskas. Hjälp med flytt på ö eller med bilväg. Målare, snickare, elektriker, rörmokare m.m. Vi har ett stort kontaktnät i de områden vi verkar med duktig lokalbefolkning som gärna hjälper. Fråga oss gärna om kontaktuppgifter.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.