Familjevilla i toppskick med 230 m2 bruksarea med allt man önskar och behöver på promenadavstånd

 • Värmdö - Ingarö/Brunn
 • Boyta: 129 m2
 • Tomtyta: 1 319 m2
 • Såld!

Beskrivning

Med trivsamt läge i barnvänliga och populära Brunn på Ingarö finns denna påkostade och välplanerade familjevilla. Huset med hela 230 m2 bruksarea och ytterligare cirka 70 m2 garage och förvaringsutrymmen erbjuder allt man önskar av ytor och trivsel. Huset omges av altaner och pool i sydväst och en grönskande, anlagd trädgård med växthus, gräsytor och plattsättningar. Här bor man på promenadavstånd till affär, förskola, skola, buss och idrottsplats.

Huset har genom åren genomgått en omfattande renovering, se gärna hela listan under dokument och länkar. Resan kommunalt till Slussen tar cirka 40 minuter och med bil är man snabbt ute på motorvägen för en transport på cirka 25 minuter.

Parkering sker på en anlagd uppfart med plats för flera bilar eller i garaget. Garaget är utrustat med elport och leder direkt in i huset. En väl anlagd gång tar dig till det gedigna bostadshuset Entrétrappan möter och dörren öppnas praktiskt med kodlås från Yale. Skalskydd och larm står för den personliga tryggheten.

Trevlig hall med klinkers möter med rymd och öppenhet, här finns gott om plats när du vill hänga av dig dina ytterkläder. Vattenburen golvvärme på stenlagda ytor ger ett skönt inneklimat samt behaglig temperatur i huset. Från hallen når man kök och matplats. Köket från Kvick totalrenoverades 2003, har infällda spotlights och all maskinell utrustning man önskar. Vid köksön sitter man på barstolar intill finns matbord med plats för 6 - 10 personer. Från matplatsen når man sällskapsrummet som har gott om plats för soffgrupper. Stora fönster mot sydväst bjuder på ljusinsläpp och utgång finns till en stor altan. Här står dörren på vid gavel, sommartid, för att njuta av altan och pool. I rummet finns även en murad öppen spis för värme och atmosfär. Vidare på planet finns tre sovrum varav två med plats för dubbelsäng. Master bedroom har gott om garderober och plats för förvaring. På samma plan finns även ett helkaklat badrum med spotlights, dusch, wc och handfat.

Från hallen leder en stilren trappa till nedre plan som kan disponeras till stora delar som bostadsyta. Ett helkaklat badrum med golvvärme, bubbelbadkar, dusch och bastu möter direkt på planet, intill finns en separat toalett med handfat. På samma plan finns ett stort sällskapsrum med murad öppen spis. Rummet kan med fördel användas som relaxrum, extra sovrum eller användas som ett stort sällskapsrum. Möjligen ett framtida biorum? På samma plan finns också den nyrenoverade tvättstugan på ca 20 kvm med tvättmaskin, tumlare, torkskåp och mangel. Från tvättstugan på väg mot garaget passerar man aktivitetsrummet, en yta på ca 40 kvm. Rummet ger plats för hobby, intressen och kanske ett gym som idag? Intill finns ytterligare förvaring med mat- och vinförråd.

Garaget ger plats för minst bil, verktyg och förvaring. Nedre planet kan användas som idag eller för att skapa flera sovrum eller kanske en framtida lägenhet med egen in/utgång för uthyrning eller när barnen blir äldre och komma och gå som de vill.

På tomten, som gränsar till allmänning i öster, finns ett trevligt växthus som kan användas året runt. På tomten finns som tidigare nämnts ett trevligt poolområde omgivet av altaner och här njuter man av morgon-, middags- eller kvällsdoppet under sommarhalvåret.

Pool, altan, trädgård och det fina huset i mycket bra skick gör inramningen komplett. Ingarö är en populär och trevlig ö med härlig skärgårdskänsla och snabbt är man ute i exempelvis Björkvik för att njuta av sandstränder och klippor. Eller bara den härliga utsikten mot Nämdöfjärden. Båtplatser finns på många håll och det går att ordna och skapar då en frihet att utforska vår kringliggande skärgård på egen hand. Det finns mycket mera att säga om tomten, huset och det vackra läget.

Varmt välkommen på visning!

Karta

Budgivning

Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.

Visningar

Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för mera information och visning. Varmt välkommen till en trivsam familjevilla med pool i populära Brunn!

Ansvarig mäklare

Robert Nordstrand

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Fastighetsbeteckning

VÄRMDÖ BRUNN 1:621

Kommun
Värmdö
Område

Värmdö - Ingarö/Brunn

Adress
Dalhuggevägen 7
Boendeform
Småhus
Pantbrev
2 723 000 kr
Typkod
220 - Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
3 978 000 kr
Taxeringsår
2018
Mark
Friköpt
Tomtyta
1 319 m2
Servitut
Avtalsservitut väg - Last
Avtalsservitut villa m.m. - Last
Samfällighet
Värmdö Brunn Ga:11
Byggnadsplan
Byggnadsplan (1964-03-26)

Byggnadsfakta

Byggnadstyp

1 - plan med inrett nedreplan

Byggår

1969

Boyta
129 m2
Biyta
172 m2
Antal rum
6 varav 4 sovrum
Mark

Sten

Grund

Platta på mark

Tak

Betongpannor (omlagt 2012)

Fasad

Kalksandsten (från 2007)

Fönster

2-glasfönster kopplade i fönsterbågar

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Lättbetong

Bjälklag

Betong

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärmepump med värmeåtervinning/värmeväxlare

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Skorsten

Murad skorsten (Sotad 2017)

Driftskostnader
Vatten och avlopp
3 900 kr/år
Renhållning
2 400 kr/år
Uppvärmning
47 400 kr/år
Väg
4 000 kr/år
Hemförsäkring
6 500 kr/år
Totalt
64 200 kr/år

Planritningar

Alla bilder

Vacker familjevilla med pool och inramning i populära Brunn på Ingarö

Välkomnande entré

Grönskande växthus

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Välkommen till Dalhuggevägen 7

Växthus

Entrén och murad öppen spis

Sällskapsrum

Matplats

Kök, matplats och sällskapsrum med öppen planlösning

Köket med köksö och full maskinell utrustning

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum. Badrum intill

Helkaklat badrum med handfat, wc och dusch

Hall och trappa till nedre plan

Sällskapsrum på nedre plan

Sällskapsrum

Helkaklat badrum med bubbelkar, dusch och bastu

Toalett och handfat intill

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Sällskapsrum med hobbyrum, gym och sällskapsrum

Garage med elportar och gott om plats

Planritningar

Storslagen sjötomt i väster med obegränsade utvecklingsmöjligheter

 • Österåker - Ljusterö/Västra Lagnö
 • Boyta: 37 m2
 • Tomtyta: 17 500 m2
 • Såld!

Med bilväg på Västra Lagnö på Ljusterös norra spets ligger denna stora sjötomt med västerläge och stora utvecklingsmöjligheter. Idag finns hus, bod, stort trädäck vid vattnet, klipphällar och egen brygga. Möjlighet att skapa ditt drömboende i en vacker skärgårdsmiljö.

Ljuvlig sjötomt med sonedgång och varma hällar

 • Österåker - Ljusterö/Västra Lagnö
 • Boyta: 39 m2
 • Tomtyta: 12 850 m2
 • Såld!

Sjötomt med fritidshus och vacker sjöutsikt. Karg strandlinje med klipphällar, strand och varm solnedgång.

Obebyggd sjötomt, egen udde , sandstrand, bryggor på populära Glorudden.

 • Trosa - Glorudden
 • Tomtyta: 2 147 m2
 • Såld!

Möjlighet till skräddarsytt drömboende på Glorudden. Tomten är en egen udde med två strandlinjer omgärdad av vatten. Sandstrand, bryggor, gräsmattor är anlagda. VA o Fiber är framdraget, bygglov för 2-planshus finns beviljat.

Lättskött sjöfastighet på udde med sandstrand, infinity pool och egen brygganläggning.

 • Trosa - Glorudden
 • Boyta: 200 m2
 • Tomtyta: 2 102 m2
 • Såld!

På fina Glorudden vid vändplan ligger denna attraktiva fastighet. Tomt med två strandlinjer omgärdad av vatten. Nybyggt (2013) underhållsfritt hus, egen sandstrand, brygga, infinity pool och flera fina uteplatser samt två stora terrasser i huset. Se gärna film på hemsidan. Välkommen på visning.

Komplett sjöläge i sydväst med ny, exklusiv byggnation av högsta klass

 • Värmdö - Oxön/Prästgården
 • Boyta: 157 m2
 • Tomtyta: 2 860 m2
 • Såld!

Förstklassigt sjöläge med naturskönt och tillgängligt läge med bilväg i Värmdö skärgård, cirka 30 min från stan. Byggnation i toppskick från 2016 - 2018 med huvudbyggnad omgiven av altaner, orangerie, gästhus/garage, gästhus och direkt nedanför tomten brygganläggning på samfälld mark.

Extraordinär, arkitektritad villa med sjöutsikt och allt man kan önska sig av ett drömboende

 • Österåker - Svinningeudd
 • Boyta: 353 m2
 • Tomtyta: 3 370 m2
 • Såld!

Representativ, arkitektritad villa från 2016 med sjöutsikt och hög internationell klass. Pampigt, extraordinärt hus i två plan med allt man kan önska sig av lyx och bekvämligheter omgiven av pool, jacuzzi och altaner . Dubbelgarage, gym, båtplats och endast 25 min från city.

Familjevilla i toppskick med 230 m2 bruksarea med allt man önskar och behöver på promenadavstånd

 • Värmdö - Ingarö/Brunn
 • Boyta: 129 m2
 • Tomtyta: 1 319 m2
 • Såld!

Gedigen familjevilla i två plan på hela 230 m2 bruksarea och garage. Omgiven av stora altaner, pool och vackert orangerie. Skyddad, privat läge med gångavstånd till affär, skola och kommunikationer. 30 min till Stockholm med bil.

Sjöläge på Storö på med skyddat läge och komplett byggnation

 • Värmdö - Harö/Storö
 • Boyta: 107 m2
 • Tomtyta: 3 176 m2
 • Såld!

Attraktivt sjöläge på Harö/Storö, som upplevs som sjötomt, med underbart sjöviste på servitut med stor brygga med plats för flera båtar, sjöstuga med kök, sällskapsrum och sovrum. Intill sjöbod med bastu och strax ovanför med ett privat läge finns huvudbyggnad och gästhus med altaner. W-båt.

Välplanerad lägenhet med balkong och strålande sjöutsikt i Moranviken.

 • Nacka - Saltsjöbaden
 • Boyta: 148 m2
 • Såld!

Med ett idylliskt läge i Moranviken finns den här fina lägenheten. Högt till tak, stora fönsterpartier, två sovrum , två badrum, kök/vardagsrum i öppen planlösning, balkong, möjlighet till öppen spis. Från samtliga rum och balkong är det strålande sjöutsik. Välskött Brf med egen brygga.

Ljuvlig sjötomt i skyddad havsvik på populära Ljusterö

 • Österåker - Ljusterö
 • Boyta: 134 m2
 • Tomtyta: 2 130 m2
 • Såld!

Med ett idylliskt läge i en skyddad havsvik finns denna grönskande sjötomt med gräsytor, charm och smakfullt renoverad byggnation. Gediget sekelskifteshus i två plan med kakelugnar och utsikt över viken. Gästhus, bodar och vid strandkant brygga. Dispens finns för en ny brygga. Bilväg hela vägen.

Exklusivt, bekymmersfritt skärgårdsboende med frontläge och sjöutsikt på Ljusterö

 • Österåker - Ljusterö
 • Boyta: 82 m2
 • Såld!

Trivsamt skärgårdsboende med etagélägenhet i två plan med sjöutsikt på en stor, gemensam sjötomt. 3 rok. med hög standard för ett boende på fritiden eller året runt. Bastu, sjöbod, båtplats, sandstrand och badbrygga. Här finns allt man kan önska av sitt skärgårdsboende utan underhåll.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.