Familjevilla i toppskick med 230 m2 bruksarea med allt man önskar och behöver på promenadavstånd

 • Värmdö - Ingarö/Brunn
 • Boyta: 129 m2
 • Tomtyta: 1 319 m2
 • Såld!

Beskrivning

Med trivsamt läge i barnvänliga och populära Brunn på Ingarö finns denna påkostade och välplanerade familjevilla. Huset med hela 230 m2 bruksarea och ytterligare cirka 70 m2 garage och förvaringsutrymmen erbjuder allt man önskar av ytor och trivsel. Huset omges av altaner och pool i sydväst och en grönskande, anlagd trädgård med växthus, gräsytor och plattsättningar. Här bor man på promenadavstånd till affär, förskola, skola, buss och idrottsplats.

Huset har genom åren genomgått en omfattande renovering, se gärna hela listan under dokument och länkar. Resan kommunalt till Slussen tar cirka 40 minuter och med bil är man snabbt ute på motorvägen för en transport på cirka 25 minuter.

Parkering sker på en anlagd uppfart med plats för flera bilar eller i garaget. Garaget är utrustat med elport och leder direkt in i huset. En väl anlagd gång tar dig till det gedigna bostadshuset Entrétrappan möter och dörren öppnas praktiskt med kodlås från Yale. Skalskydd och larm står för den personliga tryggheten.

Trevlig hall med klinkers möter med rymd och öppenhet, här finns gott om plats när du vill hänga av dig dina ytterkläder. Vattenburen golvvärme på stenlagda ytor ger ett skönt inneklimat samt behaglig temperatur i huset. Från hallen når man kök och matplats. Köket från Kvick totalrenoverades 2003, har infällda spotlights och all maskinell utrustning man önskar. Vid köksön sitter man på barstolar intill finns matbord med plats för 6 - 10 personer. Från matplatsen når man sällskapsrummet som har gott om plats för soffgrupper. Stora fönster mot sydväst bjuder på ljusinsläpp och utgång finns till en stor altan. Här står dörren på vid gavel, sommartid, för att njuta av altan och pool. I rummet finns även en murad öppen spis för värme och atmosfär. Vidare på planet finns tre sovrum varav två med plats för dubbelsäng. Master bedroom har gott om garderober och plats för förvaring. På samma plan finns även ett helkaklat badrum med spotlights, dusch, wc och handfat.

Från hallen leder en stilren trappa till nedre plan som kan disponeras till stora delar som bostadsyta. Ett helkaklat badrum med golvvärme, bubbelbadkar, dusch och bastu möter direkt på planet, intill finns en separat toalett med handfat. På samma plan finns ett stort sällskapsrum med murad öppen spis. Rummet kan med fördel användas som relaxrum, extra sovrum eller användas som ett stort sällskapsrum. Möjligen ett framtida biorum? På samma plan finns också den nyrenoverade tvättstugan på ca 20 kvm med tvättmaskin, tumlare, torkskåp och mangel. Från tvättstugan på väg mot garaget passerar man aktivitetsrummet, en yta på ca 40 kvm. Rummet ger plats för hobby, intressen och kanske ett gym som idag? Intill finns ytterligare förvaring med mat- och vinförråd.

Garaget ger plats för minst bil, verktyg och förvaring. Nedre planet kan användas som idag eller för att skapa flera sovrum eller kanske en framtida lägenhet med egen in/utgång för uthyrning eller när barnen blir äldre och komma och gå som de vill.

På tomten, som gränsar till allmänning i öster, finns ett trevligt växthus som kan användas året runt. På tomten finns som tidigare nämnts ett trevligt poolområde omgivet av altaner och här njuter man av morgon-, middags- eller kvällsdoppet under sommarhalvåret.

Pool, altan, trädgård och det fina huset i mycket bra skick gör inramningen komplett. Ingarö är en populär och trevlig ö med härlig skärgårdskänsla och snabbt är man ute i exempelvis Björkvik för att njuta av sandstränder och klippor. Eller bara den härliga utsikten mot Nämdöfjärden. Båtplatser finns på många håll och det går att ordna och skapar då en frihet att utforska vår kringliggande skärgård på egen hand. Det finns mycket mera att säga om tomten, huset och det vackra läget.

Varmt välkommen på visning!

Karta

Budgivning

Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.

Visningar

Vänligen ring 070-523 58 77 eller maila robert@nordstrandsmakleri.se för mera information och visning. Varmt välkommen till en trivsam familjevilla med pool i populära Brunn!

Ansvarig mäklare

Robert Nordstrand

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Fastighetsbeteckning

VÄRMDÖ BRUNN 1:621

Kommun
Värmdö
Område

Värmdö - Ingarö/Brunn

Adress
Dalhuggevägen 7
Boendeform
Småhus
Pantbrev
2 723 000 kr
Typkod
220 - Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
3 978 000 kr
Taxeringsår
2018
Mark
Friköpt
Tomtyta
1 319 m2
Servitut
Avtalsservitut väg - Last
Avtalsservitut villa m.m. - Last
Samfällighet
Värmdö Brunn Ga:11
Byggnadsplan
Byggnadsplan (1964-03-26)

Byggnadsfakta

Byggnadstyp

1 - plan med inrett nedreplan

Byggår

1969

Boyta
129 m2
Biyta
172 m2
Antal rum
6 varav 4 sovrum
Mark

Sten

Grund

Platta på mark

Tak

Betongpannor (omlagt 2012)

Fasad

Kalksandsten (från 2007)

Fönster

2-glasfönster kopplade i fönsterbågar

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Lättbetong

Bjälklag

Betong

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärmepump med värmeåtervinning/värmeväxlare

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Skorsten

Murad skorsten (Sotad 2017)

Driftskostnader
Vatten och avlopp
3 900 kr/år
Renhållning
2 400 kr/år
Uppvärmning
47 400 kr/år
Väg
4 000 kr/år
Hemförsäkring
6 500 kr/år
Totalt
64 200 kr/år

Planritningar

Alla bilder

Vacker familjevilla med pool och inramning i populära Brunn på Ingarö

Välkomnande entré

Grönskande växthus

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Välkommen till Dalhuggevägen 7

Växthus

Entrén och murad öppen spis

Sällskapsrum

Matplats

Kök, matplats och sällskapsrum med öppen planlösning

Köket med köksö och full maskinell utrustning

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum. Badrum intill

Helkaklat badrum med handfat, wc och dusch

Hall och trappa till nedre plan

Sällskapsrum på nedre plan

Sällskapsrum

Helkaklat badrum med bubbelkar, dusch och bastu

Toalett och handfat intill

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Sällskapsrum med hobbyrum, gym och sällskapsrum

Garage med elportar och gott om plats

Planritningar

Sjötomt med charm, känsla och komplett byggnation på vackra Skäret

 • Mellanskärgården - Skäret
 • Boyta: 140 m2
 • Tomtyta: 5 870 m2
 • Såld!

Ljuvlig sjötomt i söder med karga hällar och vacker natur. Stilfull byggnation med gediget hus i två plan, gästhus, sjöbod med bastu, brygganläggning och skyddad badvik. En sagolikt vacker plats med närhet till Ingmarsö och Finnhamn i vår vackra mellanskärgård.

FÅRÖ - den vindpinade, egensinnige ö - långt ute i Östersjön har alltid varit omgärdad av mystik

 • Gotland - Fårö nordligaste udde
 • Boyta: 131 m2
 • Tomtyta: 8 532 m2
 • Såld!

Arkitektens eget hus från 2005 har ett fullständigt unikt läge på öns nordligaste udde och är Sveriges östligaste fastighet med havsutsikt och vidsträckt sandstrand direkt invid tomten. Byggd av slitstark sibirisk lärk som under årens lopp klädsamt grånat och smälter väl in i naturen.

Sjötomt med enorma möjligheter mellan Sandhamn och Stavsnäs

 • Sandhamnskärgården - Skarprunmarn
 • Boyta: 120 m2
 • Tomtyta: 118 865 m2
 • Såld!

På populära Skarprunmarn med ypperligt läge i Värmdö skärgård finns denna stora sjötomt med stor utvecklingspotential. Idag finns två stora bostadshus, gästhus, sjöbodar, båthus och brygga med omfattande renoveringsbehov. W- båt till ön och nära Sandhamn och Stavsnäs.

Ljuvlig, privat skärgårdsfastighet med sjöutsikt och hus i mycket gott skick

 • Norrtälje - Söderöra
 • Boyta: 110 m2
 • Tomtyta: 2 093 m2
 • Såld!

På vackra Söderöra finns denna skärgårdsfastighet med ljuvlig sjöutsikt med ett privat läge i en öppen dal. Gediget hus med mycket hög standard omgivet av stora altaner, gästrum och gästhus. Privat strandlinje precis nedanför tomten. Båtplats på gemensam brygga några minuters promenad. W-båt.

Unikt skärgårdskoncept i havsbandet med hotellservice

 • Sandhamn - Sands hotell lgh 4
 • Boyta: 44 m2
 • Tomtyta: 706 m2
 • Såld!

Lägenhet fyra, ljus välplanerad tvåa med privat uteplats. Lägenheten har en stor välkomnade hall, där finns möjlighet att påverka utformningen. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Generöst sovrum samt badrum med golvvärme. Enkelt, bekymmersfritt, exklusivt!

Två extraordinära sjötomter med västerläge och lång strandlinje

 • Ingarö - Finnsveden
 • Boyta: 111 m2
 • Tomtyta: 46 120 m2
 • Såld!

Två sjötomter bildar en unik, privat plats, Högklevsudde av sällan skådat slag med västerläge och magnifika solnedgångar i Baggensfjärden. Hus med hög standard, gästhus och vid den karga stranden sjöstuga med bastu, relax och stor brygganläggning med segelbåtsdjup. Bilväg hela vägen fram.

Komplett sjöställe med ljuvlig inramning och utsikt mot Jungfrufjärden

 • Haninge - Gränöskärgården/Kalvholmen
 • Boyta: 145 m2
 • Tomtyta: 4 400 m2
 • Såld!

Sjötomt med vacker, vidsträckt sjöutsikt och inramning av gedigen byggnation med hus med smakfull planlösning, flera gästhus med altan och hög standard och vid strandkant sjöbod med bastu och stor brygganläggning. W-båt året runt på nära avstånd.

Sjötomt i sydväst med anrik byggnation och utsikt mot Fällström och Bergviksfjärd

 • Värmdö - Ingarö/Skansudden
 • Boyta: 80 m2
 • Tomtyta: 9 080 m2
 • Såld!

Med ett ypperligt läge på Skansudden, i sydväst, på Ingarös utsida finns denna stora sjötomt. Storslaget, charmigt sekelskifteshus i två plan med kakelugnar. Modernt gästhus omgiven av altaner och direkt nedanför, en äldre stenpir med brygganläggning, hällar och sandstrand.

Bostadsrätt med bästa läge i Sandhamn!

 • Sandhamn - Sands hotell lgh 3
 • Boyta: 37 m2
 • Tomtyta: 706 m2
 • Såld!

Yteffektiv lägenhet med sällskapsrum, kök, matplats och utgång till en privat terrass. Sovrum och badrum. Njut av allt vad Sands och Sandhamn har att erbjuda, året runt. Enkelt, bekymmersfritt, exklusivt!

Med sjöutsikt och charm från ett komplett skärgårdsställe vid Söderviken

 • Haninge - Ornö/Söderviken
 • Boyta: 48 m2
 • Tomtyta: 3 070 m2
 • Såld!

Idylliskt vid lugna, vackra Söderviken, på norra Ornö, finns detta fina, privata skärgårdsställe med hus och gästhus i mycket gott skick. Båtplats och strand precis nedanför tomten. Bara att flytta in och njuta av årets alla tider för hur kommer man med W-båt även när isen ligger.

Vacker våning med sjöutsikt och frontläge mot hamnen

 • Värmdö - Sandhamn
 • Boyta: 105 m2
 • Såld!

Sekelskiftesvåning med med härlig rymd med öppna takbjälkar, öppen planlösning och generösa, sociala ytor. Tre sovrum, två badrum och flera mat- och sällskapsplatser. Frontläge och härligt sjöutsikt mot hamnen. Nära allt man önskar och w-båt året runt.

Sjötomt i havsbandet med horisontutsikt och stora möjligheter

 • Värmdö - Möjaskärgården/Kålö
 • Boyta: 18 m2
 • Tomtyta: 12 950 m2
 • Såld!

Stor sjötomt med ljuvlig horisontutsikt på Kålö, norr om Möja. Funktionell bod med beviljad strandskyddsdispens att utveckla till totalt 48 m². Vid strandkant finns kistbrygga med plats för flera båtar. Nära Långvik på Möja med w-båt och affär och underbar utskärgårdskänsla.

Storslagen sjötomt med en egen udde i väster med förstklassig byggnation

 • Harö - Lisslö
 • Boyta: 255 m2
 • Tomtyta: 25 371 m2
 • Såld!

Storslagen sjötomt på udde med västerläge. Arkitektritad byggnation med hög standard. Två bostadshus, sjöstuga med bastu, bodar, klippor, sandstrand och brygganläggning.

Med charm och anor i Löka fiskehamn på Möja

 • Möja - Löka
 • Boyta: 34 m2
 • Tomtyta: 814 m2
 • Såld!

Nyrenoverat, charmigt hus med sjöutsikt och stort inredningsbart loft, på uppvuxen tomt med fruktträd och grönska. I blickfånget ligger fiskehamnen och utanför den vackra fjärden. W-båt till ön året runt och allt man önskar inpå. Utanför väntar en vacker ytterskärgård.

Äkta sjötomt med västerläge på en av Dalarös bästa adresser

 • Haninge - Dalarö
 • Boyta: 244 m2
 • Tomtyta: 1 944 m2
 • Såld!

Sjöställe i väster med solnedgångar och boende året runt. På en av Dalarös bästa adresser finns en gedigen familjevilla i två plan, lusthus, sjöstuga och brygga. Njut av allt vad Dalarö har att erbjuda på promenadavstånd och vacker skärgård inpå.

Sjöläge i sydväst med komplett byggnation

 • Österåker - Ljusterö
 • Boyta: 158 m2
 • Tomtyta: 4 245 m2
 • Såld!

Sjöläge i skyddad vik på populära Ljusterö med ljuvlig inramning och komplett byggnation. Gedigen huvudbyggnad, gästhus med eget hushåll, garage och vid strandkant två bryggor. Närhet till allt vad ön erbjuder.

Ljuvlig sjötomt med söderläge

 • Värmdö - Lådnaskärgården/Gränö
 • Boyta: 102 m2
 • Tomtyta: 775 m2
 • Såld!

Vacker sjötomt i klassisk skärgårdsmiljö. Gediget hus från 2005 , sjöbod med bastu och relax. Gästhus, bodar och tillgänglig strandlinje med lång brygga och sandstrand. En pärla mellan Lådna och Gällnö.

Sjötomt "Villa Havsbris" med stilfull byggnation för boende på fritiden och/eller året runt

 • Norrtälje - Vätösundet
 • Boyta: 144 m2
 • Tomtyta: 3 100 m2
 • Såld!

Sjötomt med bilväg och karaktärsfull , arkitektritad byggnation. Designat hus i två plan från 2005 i framkant på tomten och direkt nedanför sjöstuga med bastu, jacuzzi och vid strandkant sandstrand och brygganläggning med segelbåtsdjup.

Med charm och känsla i Trouville på Sandhamn

 • Sandhamn - Trouville
 • Boyta: 87 m2
 • Tomtyta: 1 825 m2
 • Såld!

Omgiven av sandbankar och ståtliga furor finns detta skärgårdshus med närhet till allt vad ön erbjuder. Stort hus omgivet av altaner med sol hela dagen och två gästrum/hus. Plana ytor för lek och spel. Båtplats, passbåt och sandstrand precis nedanför tomten. W-båt året runt och nära till byn.

Västerläge med sjöutsikt nära Djurö by

 • Djurö - Svarthöjdsvägen 1
 • Boyta: 62 m2
 • Tomtyta: 3 431 m2
 • Såld!

Med lantligt, privat läge centralt på Djurö med sjöutsikt och gångavstånd till strand, affär, bageri och krog. Tomt med gräsytor och smakfullt renoverat hus och gästhus. Båtplats och underbar sandstrand, badklippor och promenad- och motionsstråk nedanför.

Västerläge med ljuvlig utsikt och kvällssol

 • Haninge - Gränöskärgården Ängsön
 • Boyta: 60 m2
 • Tomtyta: 4 070 m2
 • Såld!

Med ett privat läge, lång strandlinje med kvällssol och trevliga hus, finns denna härliga sjötomt med hus, två gästhus, bodar och bryggor med motorbåtsdjup. W-båt till ön och båt- och bilplats i Breviksmaren på fastlandet några minuter bort.

Med sjöutsikt och kvällssol på Restaurangholmen

 • Saltsjöbaden - Restaurangholmen
 • Boyta: 81 m2
 • Såld!

Gavelvåning med storslagen utsikt över Baggensfjärden från balkong och uteplats. Öppen planlösning med stora fönster för vattenkontakt och ljusinsläpp. Nedanför väntar en vacker strandpromenad med klipphällar och båtplats i KSSS gästhamn. Promenadavstånd till kommunikationer och mycket mer.

Ljuvligt sjöläge på Solsidan med generös familjevilla och brygga

 • Saltsjöbaden - Solsidan
 • Boyta: 321 m2
 • Tomtyta: 1 501 m2
 • Såld!

I attraktiva Solsidan i Saltsjöbaden finns detta sjöläge, som upplevs som sjötomt, med en generös familjevilla i tre plan i mycket gott skick på en barnvänlig tomt som leder ned till Vårgärdssjön. Vid stranden finns brygga och klipphällar. På tomten finns även stort garage och förrådsbod.

Underbart, spektakulärt läge på öns högsta punkt med horisontutsikt och altan i sydväst

 • Sandhamn - Telegrafholmen hus 31
 • Bruksarea: 63 m2
 • Boyta: 37 m2
 • Såld!

Med troligen det bästa läget i skärgårdsbyn finns detta hus i två plan med härliga ytor, terrass mot öster och altan i sydväst med varm kvällssol och utsikt ner mot Sandhamns inlopp. Arkitektritat hus på 63 m², avskilt och spektakulärt läge. W-båt året runt, båtplats och gemensam bastu och relax.

Äkta sjötomt med ljuvligt västerläge på populär ö

 • Haninge - Mefjärd
 • Boyta: 80 m2
 • Tomtyta: 3 750 m2
 • Såld!

Karg sjötomt med västerläge och vackra miljöer med sol från morgon till solnedgång. Gediget smakfullt renoverat hus omgivet av stora altaner och gästhus. Äldre förrådsbod och vid strandkanten gedigen kistbrygga med segelbåtsdjup och sjöbod med bastu och relax. W- båt från Dalarö, året runt.

Charmiga mangelboden mitt i Sandhamns bykärna

 • Värmdö - Sandhamn
 • Boyta: 28 m2
 • Tomtyta: 36 m2
 • Såld!

Med charm och känsla finns den anrika, smakfullt renoverade mangelboden. Här bor man yteffektivt med allt man önskar för ett fritidshus. Boden ligger på promenadavstånd till allt vad Sandhamn har att erbjuda som ett rikt natur - och skärgårdsliv. W-båt och med i köpet följer del i Eknö hemman.

Äkta sjötomt med charm och stora möjligheter

 • Värmdö - Södra Furuholmen
 • Boyta: 46 m2
 • Tomtyta: 3 500 m2
 • Såld!

Sjötomt med ypperligt läge i sydost mellan Lådna och Norra Stavsudda. Funktionell byggnation med hus med altaner, bodar och vid strandkant sjöstuga, sandstrand och stor brygganläggning. Byggnadsplan finns.

Ljuvlig, anrik familjevilla med västerläge i vackra Österskär

 • Österskär - Kvarnåsvägen 13
 • Boyta: 200 m2
 • Tomtyta: 975 m2
 • Såld!

Med ett ypperligt läge i Österskär med allt man önskar och behöver nära finns denna trevliga familjevilla i gott skick med generösa sällskapsytor. Närhet till tåg, skola, centrum och ett rikt skärgårdsliv med bad, bår och fiske. En trygg, barnvänlig plats som formar ett riktigt hem.

Med härlig sjöutsikt nära Nämdö

 • Nämdöskärgården - Uvön
 • Boyta: 55 m2
 • Tomtyta: 4 149 m2
 • Såld!

Med ett privat, högt fritt läge finns denna trevliga tomt med gediget hus med flera uteplatser med härlig vattenkontakt. Bod för förvaring och direkt nedanför tomten finns egen brygga från 2016, hällar och sandstrand. W-båt året runt och nära Nämdö och Ingarö på fastlandet.

Underbar sjötomt mot väster med karaktärsfull strandlinje

 • Österåker - Lilla Timrarön
 • Boyta: 36 m2
 • Tomtyta: 4 845 m2
 • Såld!

Underbar sjötomt på Lilla Timrarön med lång strandlinje mot väst/nordväst, egen havsvik/lagun med sandstrand och klippudde med bastu/gästhus och brygga för hopp och dyk. Varma solnedgångar bakom fastlandet som lyser upp boningshus med altaner, gästhus och brygga. 2 min till fastlandet.

Vacker sjötomt med söderläge och komplett byggnation på Träskö - Storö

 • Värmdö - Träskö-Storö
 • Boyta: 141 m2
 • Tomtyta: 8 295 m2
 • Såld!

Med ypperligt läge finns denna äkta sjötomt med söderläge och vidsträckt utsikt i flera väderstreck. Arkitektritat, gediget hus från senare år med generösa sällskapsytor och altaner. Vid strandkant sjöstuga med eget hushåll och stor brygga, sjöbod med bastu och brygga, klippor och sandstrand.

Stor, anrik sjötomt med västerläge på Norra Stavsudda

 • Värmdö - Norra Stavsudda
 • Boyta: 246 m2
 • Tomtyta: 46 891 m2
 • Såld!

Sjötomt med västerläge i skyddad havsvik på Norra Stavsudda. Storslagen trädgårdstomt med hällar, strand och gedigen, anrik byggnation med huvudbyggnad i två plan, stor k-byggnad, sjöbodar och brygga. Några minuter till W-båt m.m. Två skiften med vattenområde och dispens för ny, lång brygga.

Storslagen sjötomt i väster med obegränsade utvecklingsmöjligheter

 • Österåker - Ljusterö/Västra Lagnö
 • Boyta: 37 m2
 • Tomtyta: 17 500 m2
 • Såld!

Med bilväg på Västra Lagnö på Ljusterös norra spets ligger denna stora sjötomt med västerläge och stora utvecklingsmöjligheter. Idag finns hus, bod, stort trädäck vid vattnet, klipphällar och egen brygga. Möjlighet att skapa ditt drömboende i en vacker skärgårdsmiljö.

Ljuvlig sjötomt med sonedgång och varma hällar

 • Österåker - Ljusterö/Västra Lagnö
 • Boyta: 39 m2
 • Tomtyta: 12 850 m2
 • Såld!

Sjötomt med fritidshus och vacker sjöutsikt. Karg strandlinje med klipphällar, strand och varm solnedgång.

Obebyggd sjötomt, egen udde , sandstrand, bryggor på populära Glorudden.

 • Trosa - Glorudden
 • Tomtyta: 2 147 m2
 • Såld!

Möjlighet till skräddarsytt drömboende på Glorudden. Tomten är en egen udde med två strandlinjer omgärdad av vatten. Sandstrand, bryggor, gräsmattor är anlagda. VA o Fiber är framdraget, bygglov för 2-planshus finns beviljat.

Lättskött sjöfastighet på udde med sandstrand, infinity pool och egen brygganläggning.

 • Trosa - Glorudden
 • Boyta: 200 m2
 • Tomtyta: 2 102 m2
 • Såld!

På fina Glorudden vid vändplan ligger denna attraktiva fastighet. Tomt med två strandlinjer omgärdad av vatten. Nybyggt (2013) underhållsfritt hus, egen sandstrand, brygga, infinity pool och flera fina uteplatser samt två stora terrasser i huset. Se gärna film på hemsidan. Välkommen på visning.

Komplett sjöläge i sydväst med ny, exklusiv byggnation av högsta klass

 • Värmdö - Oxön/Prästgården
 • Boyta: 157 m2
 • Tomtyta: 2 860 m2
 • Såld!

Förstklassigt sjöläge med naturskönt och tillgängligt läge med bilväg i Värmdö skärgård, cirka 30 min från stan. Byggnation i toppskick från 2016 - 2018 med huvudbyggnad omgiven av altaner, orangerie, gästhus/garage, gästhus och direkt nedanför tomten brygganläggning på samfälld mark.

Extraordinär, arkitektritad villa med sjöutsikt och allt man kan önska sig av ett drömboende

 • Österåker - Svinningeudd
 • Boyta: 353 m2
 • Tomtyta: 3 370 m2
 • Såld!

Representativ, arkitektritad villa från 2016 med sjöutsikt och hög internationell klass. Pampigt, extraordinärt hus i två plan med allt man kan önska sig av lyx och bekvämligheter omgiven av pool, jacuzzi och altaner . Dubbelgarage, gym, båtplats och endast 25 min från city.

Familjevilla i toppskick med 230 m2 bruksarea med allt man önskar och behöver på promenadavstånd

 • Värmdö - Ingarö/Brunn
 • Boyta: 129 m2
 • Tomtyta: 1 319 m2
 • Såld!

Gedigen familjevilla i två plan på hela 230 m2 bruksarea och garage. Omgiven av stora altaner, pool och vackert orangerie. Skyddad, privat läge med gångavstånd till affär, skola och kommunikationer. 30 min till Stockholm med bil.

Sjöläge på Storö på med skyddat läge och komplett byggnation

 • Värmdö - Harö/Storö
 • Boyta: 107 m2
 • Tomtyta: 3 176 m2
 • Såld!

Attraktivt sjöläge på Harö/Storö, som upplevs som sjötomt, med underbart sjöviste på servitut med stor brygga med plats för flera båtar, sjöstuga med kök, sällskapsrum och sovrum. Intill sjöbod med bastu och strax ovanför med ett privat läge finns huvudbyggnad och gästhus med altaner. W-båt.

Välplanerad lägenhet med balkong och strålande sjöutsikt i Moranviken.

 • Nacka - Saltsjöbaden
 • Boyta: 148 m2
 • Såld!

Med ett idylliskt läge i Moranviken finns den här fina lägenheten. Högt till tak, stora fönsterpartier, två sovrum , två badrum, kök/vardagsrum i öppen planlösning, balkong, möjlighet till öppen spis. Från samtliga rum och balkong är det strålande sjöutsik. Välskött Brf med egen brygga.

Ljuvlig sjötomt i skyddad havsvik på populära Ljusterö

 • Österåker - Ljusterö
 • Boyta: 134 m2
 • Tomtyta: 2 130 m2
 • Såld!

Med ett idylliskt läge i en skyddad havsvik finns denna grönskande sjötomt med gräsytor, charm och smakfullt renoverad byggnation. Gediget sekelskifteshus i två plan med kakelugnar och utsikt över viken. Gästhus, bodar och vid strandkant brygga. Dispens finns för en ny brygga. Bilväg hela vägen.

Exklusivt, bekymmersfritt skärgårdsboende med frontläge och sjöutsikt på Ljusterö

 • Österåker - Ljusterö
 • Boyta: 82 m2
 • Såld!

Trivsamt skärgårdsboende med etagélägenhet i två plan med sjöutsikt på en stor, gemensam sjötomt. 3 rok. med hög standard för ett boende på fritiden eller året runt. Bastu, sjöbod, båtplats, sandstrand och badbrygga. Här finns allt man kan önska av sitt skärgårdsboende utan underhåll.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.