Bästa läget på Restaurangholmen i Saltsjöbaden

  • Saltsjöbaden - Restaurangholmen
  • Pris/bud: 6 900 000 kr
  • Boyta: 81 m2

Beskrivning

Här kan du dricka morgonkaffe med fri sjöutsikt. Med sitt unika läge omgivet av vatten ligger denna fina hörnvåning. Våningen har en påtaglig sjökontakt och ligger drygt 30 m från strandkanten med strålande utsikt över Baggensfjärden.

Välkomnande hall med klinker, som övergår i parkett, stor garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Till höger ett litet sovrum med hel garderobsvägg och utsikt mot gården. Hallen öppnar upp i ett stort kök och sällskapsrum med öppen planlösning som ger ljus från tre väderstreck. Rakt fram ligger sovrummet med snygg platsbyggd garderobsvägg som omgärdar en dubbelsäng. I sovrummet vaknar du upp till morgonsol och en strålande utsikt över Baggensfjärden. Hallen öppnar upp till det ljusa vardagsrummet och köket med ljusinsläpp från tre håll. Vardagsrummet har utgång till både uteplats och den väl tilltagna balkongen med plats för bord och stolar. Balkongen som inramas av en stor markis med fjärrkontroll har eftermiddags-/kvälls sol. En praktisk bardisk avgränsar köksdelen från vardagsrummet. Köket har snickerier från Poggenpohl och är utrustat med integrerade vitvaror, bra arbetsbänkar, förvaring i utdragslådor. Plats för matbord vid fönstret här har du mils vid utsikt över Baggensjärden. Badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar, handfat, vägghängd wc samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Lägenheten är i föreningen registrerad som en 2:a men saluförs nu som en 3:a då den idag efter ombyggnad erbjuder två sovrum.

Välskött förening med god ekonomi där lån kontinuerligt amorteras och avgifter sänkts. Till lägenheten hör ett stort lätt tillgängligt förråd. Det finns ett ”hobbyrum” med arbetsbänk, vallningsbänk och en del verktyg. Stort lätt tillgängligt cykelförråd med tillbehör såsom cykel pumpar. I fastigheten finns möjlighet till en eller eventuellt två garageplatser för 700 kr/mån. I området finns tillgång till KSSS båtbryggor, herr och dambad i historisk badmiljö samt den populära sommarrestaurangen, Holmen Kök & Bar, på bryggan. Utmärkta kommunikationer med tåg, bussar och Waxholmsbåtar inom några minuters gångavstånd.

Sammantaget är det här ett praktiskt och mycket enkelt boende som med sitt unika läge ute på Holmen, omgärdat av vatten, erbjuder en hög livskvalité.

Karta

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Kommun
Nacka
Område

Saltsjöbaden - Restaurangholmen

Adress
Torben Gruts väg 1
Boendeform
Bostadsrätt
Pris/bud
6 900 000 kr
Mark
Friköpt
Avgift
3 737 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Byggnadsfakta

Byggår

2008

Boyta
81 m2
Antal rum
3 varav 2 sovrum
Energideklaration
Utfördes: Tisdag 1 mar 2011
Energiprestanda: 75 kWh/m2
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Baggen 1

Byggår

2008

Hiss
Ja
Våning
Bv av 2
Inre rep.fond
Andelstal

0,023840

Byggnaden
Allmän information

Avsättning till yttre fond: Avsättning till föreningens fastighetsunderhåll skall göras årligen med ett belopp motsvarande minst 25 kr per kvadratmeter lägenhetsarea för föreningens byggnader.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme, Mekanisk frånluft

Planerade renoveringar

Kommande/gjorda renoveringar: Under de nästkommande fem åren planeras inget större underhåll eftersom förening- ens byggnader är relativt nybyggda.

Övriga utrymmen

-Service/hobbyrum -barnvagnsrum -cykelförråd -Till lägenheten hör ett källarföråd Fiber från Telia 100/100. TV från Telia med grundutbud. Båda ingår i avgift. Varmgarage kostnad 700kr/månad platser finns.

TV/Internet

Fiber från Telia 100/100. TV från Telia med grundutbud. Båda ingår i avgift.

Uteplats
Uteplats Beskrivning
Uteplats Stenlagd uteplats med plats för bord och stolar.
Balkong Stor balkong med markis och plats för soffgrupp bord och stolar.
Parkering
  • Garage:
    Kostnad: 700 kr/månad. Separat kö finns.
  • Det finns 46 garageplatser till 30 lägenheter varav 2 är gästplatser. Möjlighet till 2 garageplatser finns för närvarande. I garaget som nås med hiss från port finns soprum med sortering, cykelförråd, verkstad och lägenhetsförråd.

Driftskostnader
Månadsavgift
3 737 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
Avgiftsändringar

Avgiften har sänkt från 5112 kr år 2010 till att idag vara 3737 kr samtidigt har föreningen amorterat ner sina skulder.

Hushållsel
6 000 kr/år
Hemförsäkring
2 232 kr/år
Bostadsrättstillägg
504 kr/år
Totalt
8 736 kr/år
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 150 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
450 kr
Område

Saltjsjöbaden är välkänt sedan länge för att vara ett av Stockholms mest fashionabla villaområden. På lagom avstånd från innerstad ligger denna underbara skärgårds idyll. Med havet som granne och den välkända siluetten av Grand Hotell längs inne i viken är miljön den bästa tänkbara. Här kan man bada från klipporna ta sköna promenader utmed stranden eller besöka någon av de utmärkta restaurangerna. Ett rikt friluftsliv med golf, tennis, båtar och segling finns. Här har KSSS sin bas med många regattor att njuta av. Inne i Saltsjöbaden ligger ett centrum med bland annat systembolag, mataffärer, apotek, gym och vårdcentral. I området finns även flera skolor och daghem. Kommunikationerna är utmärkta med tåget in till stan.

Planritningar

Alla bilder

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.