Med sjöutsikt och kvällssol på Restaurangholmen

  • Saltsjöbaden - Restaurangholmen
  • Boyta: 81 m2
  • Såld!

Beskrivning

Med sjöutsikt och ypperligt läge i skärgården finns denna trevliga gavellägenhet med balkong med kvällssol och strålande sjöutsikt mot Baggensfjärden. Även uteplats med sjöutsikt ner mot vackra Hotellviken och närhet till allt ett rikt skärgårdsliv, Grand hotel och kommunikationer mot Stockholm.

Varmt välkommen till populära Restaurangholmen i Saltsjöbaden. Här bor man på en vacker halvö med naturens krafter utanför fönstret. Den spegelblanka fjärden, den med krusningar, gäss och fulla vågor. Utsikten är rogivande året runt och här skingrar sig molnen och lyser upp halvön med många soltimmar. Här finns moderna bostäder uppförda 2008, perfekt för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende och njuta av kanske segling, tennis, bad- och båtliv och en utflykt med båten via Baggens- och Nämdöfjärden till en vacker skärgård.

Till "Holmen" som platsen kallas i folkmun kommer man med bil eller tåg. Parkering sker på anvisad plats eller i garage. Garageplats finns att överlåta. På några minuters promenad når man tågstationen med förbindelser till Slussen. Affär finns nära och i centrum finns allt man önskar.

Lägenhet ligger med privat läge mot väster med privat uteplats och balkong med sjöutsikt. Egen ingång finns och en välkomnande hall möter med klinker som övergår i parkett. En stor garderobsvägg finns med plats för avhängning.

Direkt från hallen möter ett sovrum med plats för enkelsäng och hel garderobsvägg och utsikt mot gården. Vidare i hallen öppnar upp ytorna upp sig med ett stort kök och sällskapsrum i öppen planlösning. Fönster i tre väderstreck bjuder på ett härligt ljusinsläpp.

Från slutet av hallen möter det stora sovrummet med en snygg platsbyggd garderobsvägg som omgärdar en dubbelsäng. Här vaknar man upp till morgonsol och en strålande utsikt över Baggensfjärden.

Sällskapsrummet har utgång till både uteplats i väster med bord och två stolar och till den väl tilltagna balkongen. Balkongen inramas av en stor markis, med fjärrkontroll och här njuter man av eftermiddags-/kvällssol från loungemöbler. I sällskapsrummet finns plats för soffgrupp med fåtöljer.

En bardisk avgränsar köksdelen från sällskapsrummet och här sitter man på barstolar och äter med hög närvaro. Köket har snickerier från Poggenpohl och är fullutrustat med integrerade vitvaror, generösa arbetsytor, förvaring i utdragslådor. Matbord med plats för minst sex personer och här skådar man Baggensfjärdens glittrande vatten.

Mellan sovrummen finns ett badrum med mörkt klinkergolv, golvvärme och vitkaklade väggar. Handfat, vägghängd wc, handdukstork, dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Gott om plats till förvaring och arbetsytor.

Lägenheten är i föreningen registrerad som en tvåa men saluförs nu som en trea då den idag efter ombyggnad erbjuder två sovrum.

Förening har god ekonomi där lån kontinuerligt amorteras och avgifter sänkts. Till lägenheten hör ett stort, lättillgängligt förråd. Det finns ett ”hobbyrum” med arbetsbänk, vallningsbänk och en del verktyg. Stort cykelförråd med tillbehör såsom cykelpumpar. I fastigheten finns möjlighet till en eller eventuellt två garageplatser för 700 kr/mån. I området finns tillgång till KSSS båtbryggor, herr och dambad i historisk badmiljö samt den populära sommarrestaurangen, Holmen Kök & Bar, på bryggan. Utmärkta kommunikationer med tåg, bussar och Waxholmsbåtar inom några minuters gångavstånd.

Varmt välkommen till ett bekymmersfritt skärgårdsboende på en vacker halvö!

Karta

Budgivning

Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.

Ansvarig mäklare

Robert Nordstrand

Anmäl intresse för denna bostad Alla bilder Planritningar

Fakta

Kommun
Nacka
Område

Saltsjöbaden - Restaurangholmen

Adress
Torben Gruts väg 1
Boendeform
Bostadsrätt
Mark
Friköpt
Avgift
3 737 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Byggnadsfakta

Byggår

2008

Boyta
81 m2
Antal rum
3 varav 2 sovrum
Energideklaration
Utfördes: Tisdag 1 mar 2011
Energiprestanda: 75 kWh/m2
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Baggen 1

Byggår

2008

Hiss
Ja
Våning
Bv av 2
Inre rep.fond
Andelstal

0,023840

Byggnaden
Allmän information

Avsättning till yttre fond: Avsättning till föreningens fastighetsunderhåll skall göras årligen med ett belopp motsvarande minst 25 kr per kvadratmeter lägenhetsarea för föreningens byggnader.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme, Mekanisk frånluft

Planerade renoveringar

Kommande/gjorda renoveringar: Under de nästkommande fem åren planeras inget större underhåll eftersom förening- ens byggnader är relativt nybyggda.

Övriga utrymmen

-Service/hobbyrum -barnvagnsrum -cykelförråd -Till lägenheten hör ett källarföråd Fiber från Telia 100/100. TV från Telia med grundutbud. Båda ingår i avgift. Varmgarage kostnad 700kr/månad platser finns.

TV/Internet

Fiber från Telia 100/100. TV från Telia med grundutbud. Båda ingår i avgift.

Uteplats
Uteplats Beskrivning
Uteplats Stenlagd uteplats med plats för bord och stolar.
Balkong Stor balkong med markis och plats för soffgrupp bord och stolar.
Parkering
  • Garage:
    Kostnad: 700 kr/månad. Separat kö finns.
  • Det finns 46 garageplatser till 30 lägenheter varav 2 är gästplatser. Möjlighet till 2 garageplatser finns för närvarande. I garaget som nås med hiss från port finns soprum med sortering, cykelförråd, verkstad och lägenhetsförråd.

Driftskostnader
Månadsavgift
3 737 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
Avgiftsändringar

Avgiften har sänkt från 5112 kr år 2010 till att idag vara 3737 kr samtidigt har föreningen amorterat ner sina skulder.

Hushållsel
6 000 kr/år
Hemförsäkring
2 232 kr/år
Bostadsrättstillägg
504 kr/år
Totalt
8 736 kr/år
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 150 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
450 kr
Område

Saltsjöbaden är välkänt sedan länge för att vara ett av Stockholms mest fashionabla villaområden. På lagom avstånd från innerstad ligger denna underbara skärgårds idyll. Med havet som granne och den välkända siluetten av Grand Hotel längst inne i viken är miljön den bästa tänkbara. Här kan man bada från klipporna ta sköna promenader utmed stranden eller besöka någon av de utmärkta restaurangerna. Ett rikt friluftsliv med golf, tennis, båtar och segling finns. Här har KSSS sin bas med många regattor att njuta av. Inne i Saltsjöbaden ligger ett centrum med bland annat systembolag, mataffärer, apotek, gym och vårdcentral. I området finns även flera skolor och daghem. Kommunikationerna är utmärkta med tåget in till stan.

Planritningar

Alla bilder

Ljuvlig sjöutsikt och kvällssol från balkongen

Vy över restaurangholmen

Lägenhet med uteplats och balkong

Vi hjälper er gärna

Vi är experter på villor, sjölägen och sjötomter längs Stockholms skärgård vackra kust och på alla våra öar

Funderar du på en förändring och att sälja?

Kontakta oss om du funderar på att sälja

Letar du drömboendet?

Bli medlem i vårt Nätverk.

Balkong med sjöutsikt mot Baggensfjärden

Uteplats med sjöutsikt mot hotellviken

Härlig sjöutsikt från köket

Sovrum ett av två

Sovrum och hall

Helkaklat badrum med handfat, wc, dusch och tt/tm

Sovrum två

Uteplats med kvällssol

Gästhamn några minuters promenad från lägenheten

Hotellviken

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Kryssa för de objekt du är intresserad av

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.